Sloop werk

MSHW Support werkt veilig en vakkundig

De regelgeving voor slopen is een stuk complexer geworden door veranderingen in de Arbo, VCA en milieuwetgeving. Hierdoor is sloopwerk inmiddels uitgegroeid tot een serieus en volwaardig specialisme in de bouwwereld. Door de jaren heen heeft MSHW Support zich ontwikkeld tot een specialist in renovatiesloopwerk zoals het slopen van badkamers, keukens en toiletten maar ook in bijv. ziekenhuizen.  Al ons sloopwerk wordt professioneel uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde medewerkers, met behulp van professioneel gereedschap en stofafzuiging.

MSHW Support voert sloopwerk uit voor woningbouwverenigingen, aannemers en particulieren.

Tot de werkzaamheden behoren onder meer:

  • Het strippen van gebouwen en flats
  • Renovatiesloopwerk in woningen
  • Slopen voor badkamer- en keukenrenovatie

Astbest sanering

Professionele asbestverwijdering door MSHW Support

Asbest is een gevaarlijk materiaal dat bestaat uit kleine vezels die bij het inademen longziektes en kanker kunnen veroorzaken. In het verleden werd het vaak gebruikt in bijvoorbeeld vloerzeil, riolering en isolatie. Wanneer u van plan bent om te gaan verbouwen of slopen is het belangrijk om vooraf goed uit te zoeken of er asbest is gebruikt in de constructie. Voor woningen en gebouwen van voor 1994 dient daarom een asbest inventarisatie rapport gemaakt te worden.

Wanneer er in uw woning asbest wordt aangetroffen is het van belang een gecertificeerde asbestsaneerder zoals MSHW Support in te schakelen. Onze goed opgeleide en gecertificeerde asbestsaneerders verwijderen het asbest volgens de huidige wet en regelgeving. Nadat het asbest is verwijderd word de gesaneerde ruimte door een onafhankelijk laboratorium nagekeken en vrijgegeven.

Naast het verwijderen van asbest verzorgen wij ook het gehele asbestverwijderingsproces vanaf het uitvoeren van een asbestinventarisatie, het aanmaken van het project in het LAVS,  het aanvragen van de sloopvergunning, het melden bij de ISZW en gemeente tot aan het laten uitvoeren van een eindcontrole door een laboratorium.

Betonboring & zagen in beton

MSHW Support verricht ook betonboringen en betonzaagwerk ten behoeve van doorvoeren en sparingen in wanden en vloeren. Dit doen wij voor de meest uiteenlopende bouwprojecten en sloopwerkzaamheden, zowel voor aannemers als particulieren. MSHW Support heeft veel ervaring met deze werkzaamheden en beschikt over al het benodigde gereedschap.

Boren

Bij betonboring en gebruiken we diverse soorten boormachines. Zo zagen we bijvoorbeeld in beton,  asfalt, kalkzandsteen en andere steenachtige materialen met behulp van met behulp van diamantboren van 8 mm t/m 800 mm. De keuze van het type boor en de juiste plaatsing is een kwestie van kennis en ervaring op gebied van betonboringen.

Zagen

Deur-, raam- of trapgat sparingen wij kunnen deze allemaal voor u maken. Wij hebben jarenlange ervaring in het zagen in beton, metselwerk, cellenbeton, etc.. Na het inzagen kunnen wij de muur of vloer ook voor u slopen en afvoeren. Dit alles gebeurt natuurlijk met stof beperkende maatregelen om de overlast tot een minimum te beperken.

Sleuven en dozen

Tijdens keuken, badkamer en toilet renovaties doen wij ook veel frees-, zaag-, een boorwerk t.b.v. het aanleggen van water- en elektraleidingen. Ook hiervoor bent u bij ons dus aan het goede adres.